Τα κακά μαντάτα που προέκυψαν για τον Μανόλο Χιμένεθ από την χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, βάσει των προηγούμενων αποτελεσμάτων της ομάδας, δεν είναι και τόσο… κακά. Η Ένωση έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη σε αρκετά από τα παιχνίδια που έχει κληθεί στην τρέχουσα σεζόν να αγωνιστεί χωρίς, τον –κατά πολλούς- ποιοτικότερο παίκτη της.

Ενδεικτικό είναι ότι η ΑΕΚ έχει μπορέσει να πάρει τη νίκη σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε δύσκολο εκτός έδρας ματς με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτά που η απουσία του Αργεντινού συνδυάστηκε με απώλεια βαθμών αυτό έγινε σε δύσκολες έδρες (Νέα Σμύρνη και Τούμπα) αλλά και πάλι με τους αντιπάλους να φτύνουν… αίμα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, βέβαια, δεν μπορεί να σταθεί στα στατιστικά στοιχεία και έτσι προετοιμάζει την ομάδα και καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Λάρισα.

Σύμφωνα με όσα δείχνει στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, ο Ισπανός φαίνεται πως θα εμείνει για άλλο ένα ματς στο 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

Ο Χιμένεθ εκτός του Σκόκο δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Δέλλα, Καφές, Ματέος.

Έτσι σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην 11άδα οι Νασούτι και Μανωλάς θα είναι το αμυντικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στην επίθεση αναμένεται να συνυπάρξουν οι Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο.

Πηγή: sport-fm.gr