Αφού χόρεψαν ο ένας στον άλλο «στο ταψί» (η μεν μέχρι να καταθέσει πρόταση, ο δε μέχρι να απαντήσει σ’ αυτή), ΑΕΚ και Μπλάνκο ετοιμάζονται να… χορέψουν το τελευταίο «τανγκό»- όσον αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του!

Ο μάνατζερ του Αργεντινού συναντάται την Τετάρτη με τον Σταύρο Αδαμίδη, με την κατάληξη να δείχνει αν οι φίλοι της «Ένωσης» θα ακούσουν κι ένα ευχάριστο μες στη «μαυρίλα» των τελευταίων ημερών.

Μετά από μεγάλο διάστημα… ανταγωνισμού -για το ποιος θα ταλαιπωρήσει τον άλλο περισσότερο- ΑΕΚ και Μπλάνκο ετοιμάζονται να βάλουν τέλος στο σίριαλ. Αφού, λοιπόν, η «Ένωση» ανέβαλε με συχνότητα «γιοφυριού της Άρτας» την τελική πρόταση (600.000 ευρώ+μπόνους) και ο Αργεντινός… ανταπέδωσε -καθυστερώντας σχεδόν ένα μήνα την απάντηση- εκείνη αναμένεται οριστικά να δοθεί την Τετάρτη.

Το ποιο θα είναι το… περιεχόμενο, προς το παρόν, το γνωρίζουν μόνο ο ίδιος ο Μπλάνκο και ο εκπρόσωπός του, Γκουστάβο Οναϊντία. Τα κίνητρα που θα έχουν διαμορφώσει, ωστόσο -είτε τη μία, είτε την άλλη… βερσιόν είναι γνωστά σε όλους στην ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι -ενώ στην αίσθηση πως έχει ανταμειφθεί πολύ λιγότερο από άλλους για την προσφορά του, έχει προστεθεί πλέον η αβεβαιότητα στο θέμα των πληρωμών και το γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που υπάρχει στην «Ένωση» -στην άλλη… πλευρά της «ζυγαριάς» εξακολουθεί να υπάρχει μόνο η (δεδομένη) επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα και το (ακόμα πιο δεδομένο) «δέσιμο» του με την ομάδα και τον κόσμο.

Ακόμα, λοιπόν και αν η πλειοψηφία του τελευταίου μοιάζει να έχει… ανάγκη ένα καλό νέο, όπως η παραμονή του «Ζορό», οφείλει να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως αυτό -με τα τωρινά δεδομένα- μοιάζει ως η (ευχάριστη) έκπληξη.

Πηγή: sportfm.gr