Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το ισόπαλο 0-0 του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, που «σφράγισε» την πρόκριση των Περιστεριωτών στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι μια ιστορική επιτυχία για την ομάδα και την πόλη. Ήμασταν καλύτεροι συνολικά και στα δύο παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας και να πάμε στον τελικό της 30ης Απριλίου να διεκδικήσουμε τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου», δήλωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενους για τους παίκτες μου. Εγώ έχω κατακτήσει τίτλους σαν ποδοσφαιριστής, έχω πάρει κι ένα Κύπελλο με τη Λάρισα. Αυτό που τους είπα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν ξανά σε έναν τελικό και να διεκδικήσουν έναν τίτλο. Με δικαίωσαν με την απόδοσή τους κι έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο, στις οικογένειές τους και τον πρόεδρο».

Ο Γιώργος Δώνης έκανε ειδική μνεία στους μεγάλους σε ηλικία παίκτες του Ατρομήτου. «Η ομάδα μας βασίζεται σε ορισμένες αρχές με μεγαλύτερη το σεβασμό στους εαυτούς μας. Αφιερώνω τη νίκη και στα γερόντια της ομάδας μας. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι επαγγελματίας και τα δίνει όλα στην προπόνηση, όπως κάνουν για παράδειγμα ο Νεμπεγλέρας και ο Σφακιανάκης, μπορεί να βάλει δέκα εικοσάρηδες κάτω».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό Βόλου: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλό μας. Είναι μία ομάδα που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να καταφέρει να μπει στην πεντάδα και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη».

Πηγή: sport-fm.gr