Με το κλίμα να «σηκώνει» πλέον (ελεγχόμενο) χαβαλέ και την προετοιμασία για τα δύσκολα προσεχή ματς να απαιτεί και λίγη χαλάρωση, οι «κιτρινόμαυροι» το γύρισαν στο… αμερικάνικο football!

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του και αφού προχώρησε, μάλιστα και στην απαραίτητη αντικατάσταση μπάλας, το… ξύλο έπεσε σύννεφο στα Σπάτα.

Αφού φρόντισε να τους ξεκαθαρίσει πως η συγκεκριμένη άσκηση έχει μεν στόχο να χαλαρώσουν από την πίεση των δύσκολων αγώνων -αλλά δεν πρέπει να σε καμία περίπτωση να τους αποπροσανατολίσει- ο Μανόλο Χιμένεθ χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και έδωσε εντολή στον Μίτσελ να φέρει την… μπάλα.

Φαινόταν, δε και ο ίδιος να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, βλέποντας -όχι μόνο να γίνεται ο σχετικός χαβαλές, αλλά να… πέφτουν και κορμιά κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι παίκτες, από την πλευρά τους, το διασκέδασαν με την ψυχή τους -ενώ κάποιοι από αυτούς (το μυαλό όλων πάει ποιοι) έδειξαν ότι θα μπορούσαν να σταθούν και σε αυτό το άθλημα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, όπως είναι λογικό, δεν μπόρεσαν να βγουν συμπεράσματα για τα πλάνα ενόψει Καβάλας -με εκείνα να μετατίθενται πλέον για την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου. Αν κάτι θεωρείται βέβαιο, πάντως, είναι η πρόθεση του Χιμένεθ να προχωρήσει σε (μερικό έστω) rotation -περίπτωση που είναι η μόνη να μην εφαρμοστεί ξανά το 4-4-2 της μεγάλης νίκης με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sportfm.gr