Δεδομένη είναι η… μετακόμιση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record».

Στο σημερινό της φύλλο η Record υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την μεταγραφή του παίκτη. Μάλιστα, αναφέρει και λεπτομέρειες της συμφωνίας…

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα λάβει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα ποσό από τα έξι εκατομμύρια της μεταγραφής θα πάνε στην Πόρτο. Οι «δράκοι» έχουν το 33% ποσοστό μεταπώλησης του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεγάλο ρόλο για την απόφαση της Ζενίτ έπαιξε –εκτός από την αξία του παίκτη- η παρουσία τριών Πορτογάλων στο ρόστερ της (Φερνάντο Μέιρα, Μπρούνο Άλβες, Ντάνι), κάτι που υποστηρίζει ο τεχνικός της Λουτσιάνο Σπαλέτι ότι θα βοηθήσει αρκετά τον Βιεϊρίνια για να προσαρμοστεί γρήγορα.

Πρόκειται για το δεύτερο δημοσίευμα από την Πορτογαλία για το ίδιο θέμα. Χθες η O Jogo έφερνε πολύ κοντά τις δύο ομάδες (ΠΑΟΚ-Ζενίτ), σήμερα η Record κάνει λόγο για συμφωνία, ενώ αναφέρει και αρκετές λεπτομέρειες της.

Πηγή: sport-fm.gr