Το δικό του όνειρο ζει απόψε ο Άρης υποδεχόμενος τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «32» του Europa League σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της ιστορίας του.

Τα εξαιρετικά φετινά του αποτελέσματα στη διοργάνωση, με αποκορύφωμα τις δύο νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και το «φρούριο» της έδρας του, που στην Ευρώπη… παραβιάστηκε για τελευταία φορά στις 6 Οκτωβρίου του 1968 από την Ουίπεστ γεμίζουν με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Άρη, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας το σερί 24 ευρωπαϊκών ματς δίχως ήττα (12 νίκες και 12 ισοπαλίες).

Και μπορεί το κόστος των δύο ομάδων να είναι μέρα με τη νύχτα, αφού αυτό του Άρη δεν ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ κι εκείνο της Σίτι αγγίζει τα 160 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα απόψε στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος με βαριά την ευρωπαϊκή κληρονομιά που του άφησε ο Έκτορ Κούπερ, προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με το σύνηθες σχήμα κι όχι με μαζική άμυνα. Όλα δείχνουν πως καταλήγει σε ένα 4-2-3-1. Ο Μιχάλης Σηφάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λαζαρίδης και Ρονάλντο θα συνθέσουν το γνωστό δίδυμο στο κέντρο άμυνας, ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μίσελ (αριστερά) και Βαγγέλη (δεξιά).

Ο Φατί με έναν εκ των Πορτίγια ή Πρίττα θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ενώ μπροστά τους θα κινούνται οι Νέτο, Τόχα και Κόκε. Ο τελευταίος θα δίνει επιθετικές βοήθειες στον μοναδικό καθαρόαιμο φορ, Μπομπαντίγια. Πέραν από τους προαναφερθέντες διαθέσιμοι είναι επίσης οι Χουάνμα, Κουλουχέρης, Οριόλ, Μενδρινός, Καζναφέρης, Σακάτα, Καστίγιο, Τσεσνάουσκις και Τσέζαρεκ.

Ποιες απώλειες;

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε στη Θεσσαλονίκη στις 20:00 της Δευτέρας (δεν έκανε καν προπόνηση) χωρίς τους Άνταμ Τζόνσον, Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και Τζέιμς Μίλνερ, ενώ οι Μάριο Μπαλοτέλι και Μάικλ Τζόνσον προέρχονται από μακρά αποχή και δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, που αντιμετωπίζει με μεγάλη προσοχή το σημερινό ματς, έχει μία αστείρευτη «δεξαμενή» εξαιρετικών επιλογών γι τη στελέχωση της ενδεκάδας του. Σε σημείο που να σκέφτεται να δώσει ανάσες στον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, Κάρλος Τέβες. Για το βασικό σχήμα των «πολιτών» μπορούν να γίνουν μόνο εκτιμήσεις. Το πιθανότερο είναι να επιλεγεί το σύνηθες 4-3-3 με τους Χαρτ, Κ. Τουρέ, Κομπανί, Κολάροφ, Ρίτσαρντς, Βιεϊρά, Μπάρι, Γ. Τουρέ, Ράιτ Φίλιπς, Σίλβα και Τζέκο (ή Τέβες).

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα, ενώ στις κερκίδες θα υπάρχουν και 1.000 Άγγλοι οπαδοί. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.

Το παιχνίδι είναι στις 19:00 και θα μεταδοθεί από τον Αντένα.

Πηγή: sport-fm.gr