Ο άσος του Άρη, Λορέν Μορόν φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», αναφερόμενος στον στόχο του Κυπέλλου και στην αυτοπεποίθηση που τον βοήθησε ο Άρης ώστε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

Αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη: «Το… στοίχημα με τον εαυτό μου που έβαλα όταν έφυγα από την Ισπανία μου βγήκε σε καλό. Είναι η πρώτη εμπειρία. Είμαι ευτυχισμένος με το βήμα που έκανα και με τη χρονιά που έχω στη Θεσσαλονίκη. Από τότε που ήρθα εδώ ο σύλλογος μου έδωσε αυτοπεποίθηση, είχα λεπτά, αυτό που έψαχνα. Είμαι ευγνώμων στον Άρη και τους ανθρώπους του. Όταν μου έδειξαν εμπιστοσύνη, εγώ απάντησα».

Ο Μορόν αναφέρθηκε και στο μέλλον του: «Τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχα τη συνέχεια που ήθελα και δεν είχα την τύχη να παίξω όσο θα ήθελα. Έτσι ο κόσμος αρχίζει να αμφιβάλλει για σένα, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησα τον εαυτό μου. Ερχόμενος εδώ, στον Άρη κι έχοντας συνεχόμενα παιχνίδια, δείχνεις σε κάποιους ότι τα γκολ δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ από έναν επιθετικό. Δεν είναι κάτι που αλλάζει για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το Σάββατο και τον τελικό του Κυπέλλου. Μετά όταν θα είμαι σε διακοπές και με το κεφάλι μου ήρεμο, θα σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί».