Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης αποχαιρέτησε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τους ποδοσφαιριστές του Άρη, πριν αρχίσει η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Ο αργεντινός προπονητής εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση και κατόπιν μάζεψε τα πράγματά του, μαζί με τους δύο άμεσους συνεργάτες του και αναχώρησε για την Ισπανία.

«Με γνώμονα το καλό της ομάδας πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση. Πάνω από όλα είναι ο Άρης και όχι ο Κούπερ. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο τον κόσμο και μια θερμή αγκαλιά. Και ίσως κάπου στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Αυτά που ακούγονται πως με έδιωξε η διοίκηση είναι ψέματα.

Το σκέφτηκα πολύ καλά. Υπάρχουν αποφάσεις που πονάνε στη ζωή αλλά είναι απόφαση που πήρα εγώ μετά από πολλή σκέψη. Αυτή η απόφαση είναι για το καλό της ομάδας. Μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είμαι ευγνώμων σε όλο τον κόσμο για τη στήριξη σε όλους τους αγώνες» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aris FM».

Την επίβλεψη της προπόνηση, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, είχε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος θα οδηγήσει τους «κίτρινους» στον επόμενο αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο όνομα για τον αντικαταστάτη του Κούπερ.

Από την άλλη πλευρά έντονες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου του Άρη, οι οποίοι καταστροφολογούν και μηδενίζουν τα πάντα. Χαρακτηριστικό είναι ότι γίνεται λόγος περί σκισίματος των διαρκείας από μερίδα οπαδών, όπως και συγκέντρωσης για να κρατήσουν τον Κούπερ.

Πηγή: sport-fm.gr