Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να παραμείνει δυνατά στη μάχη του τίτλου και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είναι μπροστά με 2-0 χάρη σε γκολ των Βέρμπιτς και Μπακασέτα.

Οι Πράσινοι ήταν στο -1 από την ΑΕΚ πριν την έναρξη της αγωνιστικής και στόχος τους είναι στη χειρότερη για αυτούς περίπτωση να παραμείνουν εκεί. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρουν τη νίκη στο «Αθανάσιος Διάκος» και η αλήθεια είναι ότι όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, έχοντας και τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών της, άνοιξε το σκορ στο 23′, όταν ο Λημνιός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βέρμπιτς, ο οποίος δύο λεπτά νωρίτερα είχε μπει στη θέση του Μπερνάρ που τραυματίστηκε, έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός ήλεγξε την κατάσταση και στο 44′ έκανε και το 0-2, αυτή τη φορά με πλασέ του Μπακασέτα μετά το γύρισμα του Ιωαννίδη που έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά.