Ο αδιάφορος βαθμολογικά Ατρόμητος προηγήθηκε νωρίς, η Κηφισιά όμως έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, νίκησε με 2-1 και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής αφού είναι στο -1 από τον Βόλο.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα τη διάθεσή τους να πιέσουν ψηλά, αυτό όμως μπορούσε να φέρει προβλήματα στην άμυνα και έτσι έγινε στο 16′, όταν ο Καμαρά έκλεψε τη μπάλα στην πάσα του Τσάπαν προς τον Βαφέα και τελείωσε τη φάση πλασάροντας τον Νικοπολίδη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα, είχαν την ψυχολογία, είχαν τον έλεγχο και είχαν και ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 34′ με τον Κουντέ, μετά την πάσα του Καμαρά, το πλασέ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Όπως και να έχει, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 1-0, στο δεύτερο όμως η Κηφισιά κατάφερε να αντιδράσει και να κάνει την ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά…

Στο 64′ ο Σνάιντερλεν με κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Πρίτσα έκανε το 1-1 και αμέσως μετά, στο 67′, ο Κρισιούμα, επίσης με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κλωναρίδη, βρήκε δίχτυα για το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Τριμμάτης (67΄ Τσακμάκης), Ασεβέδο (73΄ Κιβρακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Έντερ, Κούντε, Βαλένσια, Καμαρά, Βρακάς (62΄ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (62΄ Βέργος).

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Τσανάτζια (58΄ Μπιφουμά), Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς, Σολόα, Σναϊντερλάν, Μενέντες (46΄ Κλωναρίδης), Πρίτσας (82΄ Τεττέη), Κρισιούμα (75΄ Γκόμπελιτς), Οζέγκοβιτς (82΄ Γιόβαντσιτς).