Βέβαιοι πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις μίας μεγάλης ομάδας δήλωσαν οι δύο περιζήτητοι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Ανάκογλου στην «Εξέδρα». «Θέλω να πάω σε ένα σύλλογο που θα έχω ευκαιρίες», δήλωσε ο 23χρονος επιθετικός. «Μπορώ να τα καταφέρω σε μεγαλύτερη ομάδα», τόνισε ο 19χρονος μέσος.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, που διεκδικείται από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, είπε: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου βρίσκεται κυρίως στον Πανσερραϊκό. Η ομάδα μου είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και δίνει μάχη για τη σωτηρία. Θα ήταν ψέματα, πάντως, αν έλεγα ότι δεν σκέφτομαι το μεγάλο άλμα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ύστερα από πέντε χρόνια θητείας στον Πανσερραϊκό, αισθάνομαι έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Νιώθω ώριμος ποδοσφαιρικά και θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Αυτό όμως είναι κάτι που χειρίζεται ο Πανσερραϊκός, που έχει τα δικαιώματά μου, και οι μάνατζέρ μου».

Ερωτηθείς αν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αν θα έχει χρόνο συμμετοχής στη νέα του ομάδα, απάντησε: «Παίζει πρωτεύοντα ρόλο για έναν ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι θα παίξει εκεί που θα πάει και δεν θα σκουριάσει στον πάγκο και την εξέδρα. Τι να την κάνω τη μεγάλη μεταγραφή αν πρόκειται να μην παίζω; Σε αυτή την περίπτωση, η ιστορία γυρίζει μπούμερανγκ και σε πηγαίνει πίσω. Επιθυμία μου είναι να πάω σε έναν σύλλογο, όπου θα έχω ευκαιρίες συμμετοχής, προκειμένου να δείξω την αξία μου και να καθιερωθώ».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν κρύβει πως θα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό, όχι όμως άμεσα. «Για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή αποτελεί δέλεαρ να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο, προτεραιότητά μου αποτελεί η μεταγραφή μου σε ελληνική ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ανάκογλου δήλωσε: «Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θα ένιωθε κολακευμένος από το ενδιαφέρον μιας μεγάλης ομάδας και δεν θα το σκεφτόταν; Ασφαλώς υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού η ιδέα της μεταγραφής, αυτή τη στιγμή όμως φοράω τη φανέλα του Πανσερραϊκού και πρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής. Αν κι έχω χάσει αρκετά παιχνίδια και δεν έχω αυξημένο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, θεωρώ ότι μπορώ να αντεπεξέλθω με επιτυχία στην πρόκληση της συμμετοχής μου σε μία μεγάλη ομάδα».

Πηγή: sportfm.gr