Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε δύο φορές με Άλεξιτς και Μπετανκόρ, ο ΟΦΗ όμως απάντησε με «διπλό» Μπάκιτς και τελικά το παιχνίδι που έγινε για την 4η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League έληξε ισόπαλο 2-2, με τις δύο ομάδες να είναι σίγουρες για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι δείχνοντας διάθεση να πιέσουν, οι φιλοξενούμενοι όμως δεν άργησαν να πάρουν τον έλεγχο και στο 13′ σκόραραν με τον Μπάκιτς μετά το κόρνερ του Ριέρα, το γκολ όμως σωστά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Τρία λεπτά μετά, στο 16′, ο Μπάκιτς προσπάθησε ξανά αλλά ο Κατσίκας απέκρουσε το δυνατό σουτ και το παιχνίδι συνεχίστηκε με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Από το 22′, όμως, αυτή του Πάμπλο Γκαρσία, κόντρα στη ροή του αγώνα, είχε το… προβάδισμα: Πολύ ωραία μπαλιά του Τομάς για τον Άλεξιτς και αυτός νίκησε στο τετ α τετ τον Χριστογεώργο για το 1-0. Σκορ που δεν έμεινε για πολύ όμως. Στο 27′ ο Δεληγιαννίδης ανέτρεψε τον Ριέρα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Μπάκιτς να εκτελεί, τον Κατσίκα να αποκρούει και τον παίκτη το ΟΦΗ να σκοράρει στην επαναφορά για το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, οι Σερραίοι δεν πτοήθηκαν και στο 33′ πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Μπετανκόρ, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Ουάρντα και έγραψε το 2-1, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι Κρητικοί αυτοί που είχαν κατοχή μπάλας και έκαναν παιχνίδι με στόχο την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στο 75′ με το ωραίο τελείωμα του Μπάκιτς μετά τη σέντρα του Μοσκέρα. Τελικό αποτέλεσμα 2-2, επομένως, στις Σέρρες, με τις δύο ομάδες να μην ανησυχούν σε ό,τι αφορά την παραμονή τους.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (59’ Στάικος), Ουεντραόγκο, Τομάς (84’ Ντανκερλουί), Ουάρντα, Άλεξιτς (84’ Σοφιανός), Μπετανκόρ (71’ Χατζηστραβός).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Βούρος, Λουκάο, Μπάκιτς, Γκαγέγκος (69’ Μεγιάδο), Μπακού (66’ Μόσκερα), Τοράλ (74’ Γκλάζερ), Ριέρα (66’ Αποστολάκης), Λέγια Ισέκα (74’ Φελίπε).