Η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Μαγιόρκα κοντράρονται στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας στη Σεβίλλη, πριν τις δύο ομάδες όμως αποφάσισαν να κοντραριστούν οι οπαδοί τους και στους δρόμους της πόλης επικράτησε το χάος αφού γινόταν ο κακός χαμός με συμμετοχή και οπαδών της Μπέτις.

Οι δύο φιναλίστ του τελικού έχουν πάρει από 21.000 εισιτήρια, οι Βάσκοι όμως είναι πολύ, πάρα πολύ περισσότεροι. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 100.000 οπαδούς της Μπιλμπάο ταξίδεψαν στη Σεβίλλη, με αυτούς της Μαγιόρκα, από την άλλη πλευρά, να έχουν στο πλευρό τους και τους οπαδούς της Μπέτις.

Όπως, λοιπόν, μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ και δείχνουν και τα βίντεο που κυκλοφορούν, λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγινε πραγματικός χαμός! Οι οπαδοί των Μπιλμπάο και Μαγιόρκα ήρθαν σε επαφή και αυτό που ακολούθησε ήταν ένας… πόλεμος με φωτοβολίδες, καρέκλες, τραπέζια, πέτρες, κοντάρια και ό,τι άλλο είχαν μαζί τους.

Μια κατάσταση που δεν μπόρεσε να ελέγξει η αστυνομία, γεγονός που προκάλεσε πανικό στους κατοίκους της Σεβίλλης που δεν είναι… γηπεδικοί και οι οποίοι δεν ήξεραν από πού να φυλαχτούν για να μην πληρώσουν αυτοί τα σπασμένα στο τέλος.