Το κλίμα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και γενικά στον σύλλογο δεν είναι καλό και ο λόγος είναι ο θάνατος του Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν γνωστός και ως «Παπέν» και έγραψε τη δική του ιστορία στις εξέδρες της Τούμπας επί δεκαετίες.

Οι ΠΑΟΚτζήδες τον ήξεραν ως «Παπέν» και ήταν μία από τις πιο γνωστές μορφές στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτό που ένιωθε σαν σπίτι του από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του εκεί μέχρι και το τέλος της ζωής του, το οποίο ήρθε νωρίτερα από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Στα 65 του χρόνια, ο Παπαδόπουλος πέθανε έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και η Θύρα 4 και γενικά όλοι οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ τον αποχαιρετούν μέσω αναρτήσεών τους στα social media. Εκεί όπου εξηγούν ποιος ήταν και τι πρόσφερε στο οπαδικό κίνημα της ομάδας του, με την ΠΑΕ να κάνει το ίδιο μέσω του δικού της μηνύματος.

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Παπαδόπουλου, του γνωστού και αγαπητού στον κόσμο του ΠΑΟΚ «Παπέν».
Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, ο αθεράπευτος ρομαντισμός του, θα γράψουν το όνομα του με ανεξίτηλα γράμματα δίπλα σε αυτό του Θωμά Μαυρομιχάλη.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο δικέφαλος του βορρά.