Ο Χρήστος Τζόλης ήταν πρωταγωνιστής και στη νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ επί της Όσναμπρικ με 4-0, συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις του φέτος και οι οπαδοί της ομάδας έχουν αρχίσει έρανο προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται για τη ρήτρα αγοράς του από τη Νόριτς.

Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός, είναι δανεικός στη γερμανική ομάδα από τους Άγγλους και κάνει εξαιρετική σεζόν στη 2η κατηγορία της Γερμανίας.

Στο 4-0 επί της Όσναμπρικ ο Τζόλης πέτυχε ένα γκολ και έδωσε και δύο ασίστ, με αποτέλεσμα να έχει συνολικά, μέχρι στιγμής, 17 γκολ και 8 ασίστ σε 27 συμμετοχές. Είναι, με λίγα λόγια, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και αυτό φυσικά το αναγνωρίζουν και οι οπαδοί. Και το δείχνουν. Οχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις, αφού ξεκίνησαν έρανο προκειμένου να μαζέψουν τα λεφτά που χρειάζεται για να τον αγοράσει το κλαμπ.

Η σχετική ρήτρα είναι στα 5 εκατ. ευρώ και οι φίλοι της Φορτούνα Ντίσελντορφ επιθυμούν όσο τίποτα άλλο την αγορά του και θα συνεισφέρουν και οι ίδιοι.