Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στα play out της Stoiximan Super League με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος και να παραμείνει στην κατηγορία, με το «καλημέρα» όμως η αποστολή του γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αφού ηττήθηκε με 3-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι μετά το γκολ του Βέργου στο 95ο λεπτό.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι και αυτοί που καίγονται για βαθμούς αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση, να έχουν δοκάρι σε κεφαλιά του Τζίμα στο 4′ μετά τη σέντρα του Ροσάλες. Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης, ο Τζίμας, πίστεψε ότι σκόραρε με κοντινή προβολή αλλά το VAR έδειξε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το 37ο λεπτό, όταν τελικά σκόραραν οι γηπεδούχοι.

Ο Έντερ με πολύ ωραίο σουτ ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καλύτεροι ως εκείνο το σημείο και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πήγαν και για δεύτερο γκολ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα αλλά ο Σούλης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Με την έναρξη της επανάληψης, όμως, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους… Στο 49′ ο Παμλίδης πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μαρκετζάνι για το 1-1, δίνοντας το σύνθημα στην ομάδα του για να κυνηγήσει και την ανατροπή. Αντί για το 1-2, όμως, έγινε τελικά το 2-1 στο 61′ με τον Τζαβέλλα από κοντά έπειτα από εκτέλεσ φάουλ και μπέρδεμα στην άμυνα.

Στο 71′ ο Τζίνο έχασε μεγάλη ευκαιρία εξ επαφής για την ισοφάριση και τελικά αυτή ήρθε στο 85′ με την κεφαλιά του Εραμούσπε στο 85′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (2-2). Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε, πλέον, στα χέρια του τον βαθμό και στα λεπτά που απέμεναν ήθελε να ψάξει το τρίτο γκολ για να πάρει τη νίκη, αλλά τελικά δεν πήρε τίποτα…

Και δεν πήρε τίποτα επειδή στο 95′, μετά τη μπαλιά του Κούντε, ο Βέργος πρόλαβε τον Σούλη και έγραψε το 3-2, χαρίζοντας τη νίκη στον Ατρόμητο και κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση-παραμονή για την ομάδα της Ηπείρου.

Aτρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ, Τζαβέλλας (78′ Ασεβέδο), Ντε Μποκ, Έντερ, Κούεν (55′ Φριτζόνσον), Koύντε, Καμαρά (55′ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (70′ Βέργος), Βαλένσια (55′ Βρακάς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Οσέι Τούτου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (68′ Τσαούσης), Λιάσος (46′ Λέο), Τζίνο, Τζίμας (68′ Ροσάλες), Ριένστρα (46′ Καραχάλιος), Ροσέρο (84′ Κάαν), Παμλίδης.