Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας των play off της Stoiximan Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρατάσσει την ομάδα του με Ναβάρο και Ελ Κααμπί μπροστά, ενώ ο Φατίχ Τερίμ, από την άλλη πλευρά, εμπιστεύεται τον Ακαϊντίν για την άμυνα.

Τόσο οι Ερυθρόλευκοι όσο και οι Πράσινοι θέλουν μόνο τη νίκη για να μη χάσουν έδαφος στη μάχη του τίτλου καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο πλέον. Στο Καραϊσκάκη, επομένως, αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για τη νίκη, με τους προπονητές να κάνουν γνωστές τις αρχικές 11άδες.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τον Ολυμπιακό, στο τέρμα είναι ο Πασχαλάκης, δεξί μπακ ο Ροντινέι, αριστερό ο Ορτέγα και στόπερ είναι οι Μπιανκόν και Κάρμο. Από εκεί και πέρα, οι Έσε και Όρτα αποτελούν δίδυμο στον άξονα, με τους Ποντένσε και Μασούρα στα δύο άκρα και τους Ναβάρο και Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, η έκπληξη έχει να κάνει με την παρουσία του Ακαϊντίν στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας θέση δίπλα στον Αράο στο κέντρο της άμυνας, με τους Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτα, Μπερνάρ, Παλάσιος και Ιωαννίδη να είναι οι υπόλοιποι της 11άδας.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγα, Έσε, Όρτα, Ποντένσε, Μασούρας, Ναβάρο, Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.