Για ακόμη μία φορά σε αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης υπήρξαν ρατσιστικά σχόλια για τον Βινίσιους Ζούνιορ και μάλιστα από ένα μικρό παιδί αυτή τη φορά, το οποίο ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του και φώναζε «μαϊμού» προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Βινίσιους, για κάποιο λόγο, είναι πάντα στο στόχαστρο όλων των οπαδών της Ρεάλ και ειδικά αυτών της Βαλένθια, αφού στο παρελθόν είχε γίνει χαμός με το συγκεκριμένο θέμα στο Μεστάγια. Τώρα, είναι η αλήθεια, τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα αλλά και πάλι δεν έλειψαν τα ρατσιστικά σχόλια.

Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι αρνητικός πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ήταν ένα μικρό παιδί που φώναζε «μαϊμού» προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό ενώ ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία εκνευρίστηκε και αντέδρασε όταν κατάλαβε ότι η σκηνή καταγράφεται.

Η La Liga, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα λόγω του συγκεκριμένου βίντεο και αναμένεται και η αντίδραση της Βαλένθια, η οποία πέρυσι είχε τιμωρήσει με αποκλεισμό από το γήπεδό της τρεις οπαδούς της λόγω ρατσιστικής επίθεσης προς τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.