Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε φέτος σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Euroleague και μαζί επέστρεψαν μαζικά στις εξέδρες και οι οπαδοί του, με τη Λίγκα να ανακοινώνει ότι το ΟΑΚΑ ήταν η πιο θορυβώδης έδρα της 26ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχθηκε και νίκησε τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο προπονητής των Πράσινων τόνιζαν από την αρχή της σεζόν ότι ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει, να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος και η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να έχουν παράπονο αφού σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ η ατμόσφαιρα είναι όπως παλιά.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις μετρήσεις που έκανε η Euroleague σε συνεργασία με την BKT και έδειξαν ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν αυτό στο οποίο τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

Στη σχετική ανάρτησή της στο Instagram η Euroleague γνωστοποιεί παράλληλα ότι στη 2η θέση ήταν η έδρα του Ερυθρού Αστέρα στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις και στην 3η η έδρα της Παρτιζάν στον αγώνα με τη Μπάγερν, δημοσιεύοντας παράλληλα και ένα βίντεο με κάρφωμα του Λεσόρ από το ματς των Πράσινων με τη Φενέρ.