Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, η οποία θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (18/2), ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ο διαιτητής, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, θα είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ, ο οποίος είναι στη 2η κατηγορία της UEFA.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει αίτημα για την αναβολή του αγώνα και οι Ασπρόμαυροι συμφωνούσαν, στη συνεδρίαση της Λίγκας όμως το αίτημα απορρίφθηκε αφού δεν συγκεντρώθηκαν οι απαραίτητες ψήφοι. Οι Θεσσαλονικείς και οι Πειραιώτες, επομένως, θα κοντραριστούν κανονικά στην Τούμπα σε λίγα 24ωρα και ο διαιτητής θα είναι ο Γερμανός.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 43χρονος Ντίνγκερτ θα είναι αυτός που θα σφυρίξει στην Τούμπα και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει αγώνα της Stoiximan Super League, έχοντας υπάρξει μόνο μία φορά στο παρελθόν σε αγώνα ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, ήταν ο διαιτητής στο ΑΙΚ – Ατρόμητος 1-3 για τα προκριματικά του Europa League το καλοκαίρι του 2015.

Βοηθοί του θα είναι οι Κέμπκες και Κιμέγιερ, επίσης από τη Γερμανία, όπως και ο Γκούνερ που θα είναι στο VAR, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.