Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην εντυπωσιακή ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου με στόχο να αυξήσει τα έσοδα από αυτό μέσω αγώνων διαφορετικών αθλημάτων και ήδη ανακοίνωσε μεγάλη συμφωνία με το NFL για τη διεξαγωγή ενός αγώνα στο γήπεδό της.

Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο είναι ένα από τα αθλήματα που… ιντριγκάρουν τις ισπανικές ποδοσφαιρικές ομάδες αφού θέλουν να το «εκμεταλλευτούν» παραχωρώντας τα γήπεδά τους για να γίνουν αγώνες εκεί. Αυτή που τα κατάφερε, όμως, ήταν η Ρεάλ.

«Το πρώτο παιχνίδι NFL της regular season στην Ισπανία θα διεξαχθεί στο εμβληματικό Σαντιάγο Μπερναμπέου, γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του NFL και μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμα της νέας σεζόν, η μαδριλένικη Marca όμως υποστηρίζει πως η μία εκ των δύο ομάδων θα είναι οι Miami Dolphins ή οι Chicago Bears.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που είναι δεδομένο ότι θα στεφθεί με επιτυχία και αυτός είναι και ο λόγος που οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζουν τις επαφές με το NFL με στόχο να φιλοξενήσουν στο μέλλον αγώνες και στα δικά τους γήπεδα.