Ο Πεπ Μπιέλ ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελε να παραχωρήσει ο Ολυμπιακός και τελικά έτσι έγινε αφού ανακοινώθηκε ο δανεισμός του ως το τέλος της σεζόν στην Άουγκσμπουργκ, η οποία παράλληλα έχει και οψιόν αγοράς του για 5 εκατ. ευρώ.

Από την Τετάρτη (31/1) οι Ερυθρόλευκοι ήταν σε συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα για τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό μέσο που μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ και τελικά μία μέρα μετά η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών επισημοποιήθηκε.

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπιέλ με δανεισμό ως το τέλος της σεζόν και παράλληλα έχει οψιόν αγοράς του για το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Εξέλιξη που έχει κάνει χαρούμενο και τον ίδιο τον παίκτη, αν κρίνουμε από όσα είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος και θα ήθελα να «χτίσω» πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη. Φυσικά βοηθάει το γεγονός ότι συναντώ έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα τις δυνάμεις μου», ήταν τα λόγια του Ισπανού.