Έτοιμη να ανακοινώσει τη νέα χορηγική συμφωνία με την HP (Hewlett-Packard) για τη φανέλα της, η οποία θα είναι η πιο ακριβή του κόσμου σπάζοντας κάθε ρεκόρ με ετήσια έσοδα που θα ξεπερνάνε τα 250 εκατ. ευρώ, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ισπανικό κλαμπ προχώρησε στην ανακατασκευή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να εκτοξεύσει τα έσοδά του, έχει κάνει ανανέωση αγωνιστικά έχοντας καταφέρει να φτιάξει πάρα πολύ τα οικονομικά της και τώρα ετοιμάζεται για την ανακοίνωση, η οποία αναμένεται την Παρασκευή (2/2), της νέας χορηγικής συμφωνίας για τη φανέλα.

Μια συμφωνία που θα είναι με την HP, το λογότυπο της οποίας θα βρίσκεται πλέον στο μανίκι της φανέλας της Ρεάλ, η οποία θα παίρνει το ποσό των 70 εκατ. ευρώ ετησίως. Παράλληλα, οι Μαδριλένοι παίρνουν 118 εκατ. ευρώ από την Adidasκαι άλλα 70 εκατ. ευρώ από τη Fly Emirates, οπότε συνολικά, πλέον, στο ταμείο θα μπαίνουν ετησίως περισσότερα από 250 εκατ. ευρώ.

Η Βασίλισσα, επομένως, θα έχει την πιο ακριβή φανέλα του κόσμου, έχοντας ήδη και την πιο βαριά με τις 14 κούπες του Champions League που βρίσκονται στην τροπαιοθήκη της.