Το γκολ του Βάισερ στο 59ο λεπτό καταδίκασε τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια δεν σκόραρε εντός έδρας, σε ήττα με 0-1 από τη Βέρντερ Βρέμης και είναι πλέον στο -7 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, με τη μάχη του τίτλου στη Bundesliga να έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Οι Βαυαροί δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και είδαν τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 27′ με τον Εντζιμά αλλά ο διαιτητής ακύρωσε, έπειτα από εξέταση του VAR, το γκολ για επιθετικό φάουλ στον Μουσιάλα. Ήταν μια φάση που θα μπορούσε να… ξυπνήσει την ομάδα του Τόμας Τούχελ αλλά αυτό δεν έγινε, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Αν αυτό ήταν κακό για τη Μπάγερν, αυτό που ακολούθησε ήταν χειρότερο, αφού στο 59′ είδε τον Βάισερ με δυνατό σουτ εντός περιοχής να κάνει το 0-1. Τα πράγματα είχαν ζορίσει, πλέον, για την ομάδα του Μονάχου που πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση αλλά στο 80′ ο Ζέτερερ είπε «όχι» στον Κέιν ενώ στο 87′ απέκρουσε την κεφαλιά του Τελ και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Έτσι, το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τη Βέρντερ να πανηγυρίζει μια ανέλπιστη νίκη ενώ η Μπάγερν είναι πλέον στο -7 από την κορυφή, όπου βρίσκεται σταθερά η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.