Ήταν τέλη Σεπτεμβρίου του 2022 όταν ο Κώστας Μανωλάς άφηνε την Ελλάδα και γενικά την Ευρώπη για να υπογράψει στην Αλ Σαρζά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και 1,5 χρόνο μετά ήρθε η ώρα της αποχώρησης, έχοντας εν τω μεταξύ πανηγυρίσει την κατάκτηση τεσσάρων τροπαίων.

Τα πράγματα δεν είχαν πάει καλά για τον πρώην διεθνή κεντρικό αμυντικό μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τελικά αποχώρησε από τους Ερυθρόλευκους και γενικά από τη χώρα, συνεχίζοντας την καριέρα του στον αραβικό κόσμο.

Εκεί, τελικά, ο Μανωλάς έμεινε για 1,5 χρόνο και πανηγύρισε την κατάκτηση τίτλων αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αφήσει την Αλ Σαρζά, στην οποία είπε «αντίο» μέσω μιας ανάρτησης στα social media, όπου ανέφερε τα εξής…

«Αντίο Αλ Σαρζά! Περάσαμε 1,5 χρόνο μαζί με μεγάλη επιτυχία κατακτώντας 4 τρόπαια! Ευχαριστώ όλους, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση, το ιατρικό επιτελείο και τους οπαδούς της Αλ Σαρζά αλλά ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ πάει στους συμπαίκτες μου που με έκαναν να αισθάνομαι άνετα από την πρώτη στιγμή! Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον!».