Αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά που έγινε στην πολίστρια Νικόλ Ελευθεριάδου σαν «σύντροφο του Σάσα Βεζένκοφ», ενώ η ίδια μόλις είχε κατακτήσει το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας παίρνοντας και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η διεθνής πολίστρια σημείωσε πως «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Όπως δεν έχουν λείψει και τα επίθετα δίπλα στο όνομά μου (σ.σ. για την εμφάνισή της)» και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε είναι κάτι που το βλέπω πολύ συχνά, αλλά το θετικό είναι ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χαίρομαι για αυτήν τη στήριξη από άντρες και γυναίκες που είδαν πόσο άσχημα φαίνεται αυτό».

Παράλληλα τόνισε ότι: «Έχω δώσει τόσα πολλά που εννοείται το να βλέπω κάτι τέτοιο δεν με τιμά και με μειώνει. Παρ’ όλα αυτά είμαι ένας δυναμικός χαρακτήρας και αναγνωρίζω τι έχω καταφέρει. Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα κάνουμε πέρα».

«Είναι έντονο. Ανέκαθεν υπήρχε η διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας στον αθλητισμό. Όσο περνάνε τα χρόνια θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές.»