Σχολιάζοντας στην εκπομπή της NOVA τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ντέμης Νικολαΐδης εξέφρασε την άποψη ότι ήταν πέναλτι του Κάλενς στον Ναβάρο, ενώ δικαίως κατά τον ίδιο και η ΑΕΚ φωνάζει για κάρτες που δεν δόθηκαν σε παίκτες του Ολυμπιακού. Όσο για το αν ήταν ή όχι χέρι του Μασούρα, τόνισε πως δεν έχει καθαρή άποψη.

«Δικαίως μπήκε στο κάδρο η διαιτησία. Δεν γίνεται να παίζουμε ένα τόσο σπουδαίο ματς χωρίς έναν πολύ καλό διαιτητή και έναν πολύ καλό στο VAR. Ήταν λάθος που το διεύθυναν όχι ικανά άτομα. Στη φάση του πέναλτι είδα πέναλτι, ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι. Μου φάνηκε ότι το VAR δεν ήθελε να πάει κόντρα στον διαιτητή. Δεν είδα έναν διαιτητή ότι έπαιζε υπέρ κάποιας ομάδας. Δικαίως φωνάζει η ΑΕΚ για κάρτες σε παίκτες του Ολυμπιακού στα πρώτα λεπτά, δικαίως φωνάζει ο Ολυμπιακός για το πέναλτι, δικαίως αναρωτιέται ο Μασούρας γιατί σφύριξε πριν σουτάρει. Δεν έχω άποψη σε αυτή τη φάση. Δεν ήταν καλός ο διαιτητής. Άλλο να σφυρίζει ο Μπριχ, κι άλλο αυτός ο διαιτητής», σχολίασε ο Νικολαΐδης και στη συνέχεια είπε για το αγωνιστικό σκέλος:

«Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, έπαιξε κόντρα στην δύναμη. Κατάφερε παίζοντας δυνατά να αποδιοργανώσει την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έκανε τρεις φάσεις και οι τρεις από στατικές φάσεις. Βέβαια για κάποιο λόγο με την ένταση που έβγαλε ο Ολυμπιακός στα μαρκαρίσματα, δεν είχε μυαλό να δημιουργήσει. Έδωσε πολλά κόρνερ στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι εξαιρετική στις στατικές φάσεις και τις εκμεταλλεύτηκε», ανέφερε ο Νικολαΐδης και συνέχισε υπογραμμίζοντας για τον Λιβάι Γκαρσία:

«Είναι τρομερός αθλητής, απίθανο το γκολ που πέτυχε. Ο Λιβάι πατάει γερά, σημαντικό για την ΑΕΚ που κερδίζει χωρίς να πιάσει καλή απόδοση. Καλός ο Ρότα ως αριστερός μπακ, αν και δεν τον βολεύει. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ, αλλά έχει καλή νοοτροπία. Δεν την παίρνει από κάτω, έχει ψυχολογία και μπορεί να πάρει το ματς. “Εγώ δεν θα είμαι χειρότερος από σένα, θα βρω γκολ και θα νικήσω”, είναι η νοοτροπία της ΑΕΚ».

Έπειτα ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Δεν περίμενα τόσο καλό τον Ολυμπιακό, ήταν καλός ο Φορτούνης, ο Ναβάρο δεν έχανε εύκολα την μπάλα. Μετά το 75′ η ΑΕΚ θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, είχε ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε και στο τέλος μπορούσε να το πληρώσει».

Πηγή: gazzetta.gr