Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντέμης Νικολαΐδης, εξήγησε τον λόγο που σήμερα δεν είναι ενεργός σε κάποιο πόστο στο άθλημα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, καθώς και πρωταθλητής Ευρώπης με τη «γαλανόλευκη» το 2004 ανέφερε, δε, πως δεν έχει φανταστεί ποτέ τον εαυτό του να υπηρετεί οποιαδήποτε άλλη ομάδα πέραν της Ένωσης, όπου υπογράμμισε ότι νιώθει πως έχει κλείσει ο κύκλος του.

«Εγώ λέω ότι είμαι ενεργός, γιατί ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Κάνω αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο. Οπότε αισθάνομαι ενεργός», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης και συνέχισε:

«Αν μιλήσουμε επί της ουσίας, δεν έχω φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα εκτός της ΑΕΚ. Και νομίζω ότι έχω κλείσει τον κύκλο μου στην ΑΕΚ».

Έπειτα συμπλήρωσε: «Ο καθένας στο ποδόσφαιρο θέλει να έχει τον δικό του άνθρωπο. Εγώ δεν μπορώ να γίνω ο… άνθρωπος κάποιου. Πάντως περνώ πολύ ωραία γιατί είναι δουλειά αυτό που κάνω, αλλά επί της ουσίας είναι χόμπι».