Ο Ολυμπιακός μπήκε με τον χειρότερο τρόπο στο 2024 αφού ηττήθηκε με 1-0 από τη Λαμία στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και κινδυνεύει να βρεθεί στο -6 από την κορυφή, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να τονίζει ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο προπονητής των Ερυθρόλευκων αμέσως μετά τη λήξη…

«Συγχαρητήρια στη Λαμία γιατί νίκησε και το άξιζε. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε παίξει από τη μέρα που έχω έρθει. Φυσικά και πάντα σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, χρειάζεται να τρέξεις, να παλέψεις και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα».

Για το πού αποδίδει την εικόνα της ομάδας: «Καταρχήν θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που χάσαμε το πέναλτι η ομάδα έπεσε αρκετά. Αν είχαμε σκοράρει εκεί, θα είχαμε μπει ξανά στο ματς και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν: «Είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ένα ντέρμπι σε λίγες μέρες αυτό θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το σημερινό ματς γιατί δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός».