Λίγη ώρα προτού η ΑΕΚ αναμετρηθεί με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο σύλλογος έκανε έκπληξη στον προπονητή Ματίας Αλμέιδα που σήμερα (21/12) γιορτάζει τα 50ά του γενέθλια.

Έτσι, μετά το γεύμα στο ξενοδοχείο που διαμένει η Ένωση, εμφανίστηκαν δύο τούρτες με το σήμα της ΑΕΚ προκειμένου να γιορτάσει όλη η ομάδα την ξεχωριστή αυτή στιγμή στη ζωή του «Πελάδο». Μάλιστα, αφού έσβησε τα κεράκια κι άκουσε τα Χρόνια Πολλά από τους παίκτες και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του ζήτησαν να βγάλει… λόγο.

«Σας ευχαριστώ όλους γι αυτό το δώρο. Όταν έχεις τα γενέθλιά σου πολλά πράγματα έρχονται στο μυαλό σου, πολλές αναμνήσεις. Είμαι πολύ ευγνώμων που το ζω αυτό μαζί σας. Πέρασαν πολύ γρήγορα όλα αυτά τα 50 χρόνια. Να χαρείτε όσο μπορείτε τώρα το ποδόσφαιρο, γιατί όταν θα έρθετε απ’ αυτή την πλευρά, θα είναι λίγο… άβολα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω τα γενέθλια μου εδώ μαζί σας. Η οικογένεια μου δεν είναι εδώ αλλά είναι στην Αθήνα και όχι στην Αργεντινή. Είστε εσείς εδώ, είναι η ζωή που επέλεξα να κάνω και είμαι πολύ χαρούμενος. Σας ευχαριστώ όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ παρέδωσαν στον Παλαμά Καρδίτσας 4.000 τεμάχια ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες, επιχειρώντας να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, όπως σε κάθε συνθήκη κρίσης, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές με κλιμάκιο ειδικά εκπαιδευμένων σε συνθήκες κρίσης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη και ανακούφιση σε όλα τα χωρία της περιοχής σε πάνω από 800 πληγέντες, καταγράφοντας τις ανάγκες τους, και εκπαιδεύοντας πάνω από 100 επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς και εθελοντές οι οποίοι παρεμβαίνουν στην πρώτη γραμμή υποστήριξης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχικής Υγείας Αργώ.