Το γκολ του Νταρίντα στο 39ο λεπτό ήταν αρκετό στον Άρη για να επικρατήσει με 1-0 του ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και παραμένοντας, έτσι, στην 5η θέση, περιμένοντας να δει αν θα πλησιάσει την 4άδα.

Μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες βασικά έψαχναν τα πατήματά τους, οι Κίτρινοι πήραν τον έλεγχο και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 12′ με τον Σουλεϊμάνοφ, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 24′ άγγιξε το γκολ με το σουτ του Μορόν που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι παρέμεναν καλύτεροι, ήταν αυτοί που έπειθαν περισσότερο ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν και τελικά τα κατάφεραν στο 39′, όταν ο Νταρίντα επωφελήθηκε από τις κόντρες με τον Λαμπρόπουλο και βγήκε απέναντι από τον Μπάουμαν, πλασάροντας σωστά για το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ακόμη μία φάση πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ με το σουτ του Σουλεϊμάνοφ που απέκρουσε ο Μπάουμαν, ο οποίος αντέδρασε σωστά και στο 47′ στο σουτ του Νταρίντα από το ύψος της περιοχής. Γενικά η ομάδα του Μάντζιου ήταν πολύ πιο δραστήρια και έψαχνε το δεύτερο γκολ περισσότερο από ό,τι οι Κρητικοί το πρώτο, με τον Πέπε Μελ να αρχίζει στη συνέχεια τις αλλαγές για τον ΟΦΗ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι, για την ακρίβεια, σκόραραν στο 75′ με τον Φελίπε μετά τη σέντρα του Αμπάντα αλλά η φάση εξετάστηκε μέσω VAR για το αν η μπάλα είχε περάσει την πλάγια γραμμή στο ξεκίνημα της φάσης και τελικά το γκολ δεν μέτρησε, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρδο (62’ Βερστράτε), Μενέντες (82’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ (83’ Κάρλσον), Εμβοντό (82’ Σαβέριο), Μορόν (89’ Ζαμόρα).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79’ Γκλάζερ), Αμπάντα, Νέιρα (65’ Φελίπε), Τοράλ (74’ Ριέρα), Ντικό, Μόσκερα (65’ Μπάκιτς).