Η Φενέρμπαχτσε είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόφαση της διοίκησης να διακόψει τη συνεργασία με τον Δημήτρη Ιτούδη και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ όλα δείχνουν ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά.

Η τουρκική ομάδα αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Έλληνα προπονητή που είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025 και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια απόφαση που είχε παρθεί εδώ και καιρό αφού μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για το «διαζύγιο» έχει (σχεδόν) βρεθεί ο αντικαταστάτης.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα η Φενέρ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιασικεβίτσιους για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι που θα αντικαταστήσει τον Ιτούδη, πηγαίνοντας στην Τουρκία μετά τις θητείες του σε Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπαρτσελόνα.

Ο «Σάρας» παραμένει ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την ισπανική ομάδα έχοντας πανηγυρίσει μαζί της την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και δύο κυπέλλων.