Ούτε μια ούτε δύο, αλλά οκτώ απουσίες μετράει ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπήκε στην αποστολή και θα αγωνιστεί κανονικά σε σχήμα 4-2-3-1.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον αυριανό (9/1) αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Αυτά είναι τα μοναδικά ευχάριστα για τον Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του συνολικά οκτώ παίκτες ο καθένας για διάφορους λόγους.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς κρίθηκε από τον Μάκη Χάβο ότι δεν είναι έτοιμος να προσφέρει καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μιας υποτροπής. Οι δύο άνδρες μίλησαν και συμφώνησαν ο Βόσνιος να μείνει εκτός αποστολής. Από την αποστολή αποκλείστηκαν εννοείται οι… τραυματίες Ναμπίλ Ελ Ζαρ και Κριστιάνο Μοράες, όπως και οι Βίκτορ Βιτόλο που είναι στην Ισπανία, Βλάνταν Ίβιτς, Ανίς Μπουσαϊντί, Στέλιος Μαλεζάς και ο τιμωρημένος Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Λούσιο Φιλομένο παρότι δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας, όπως και ο Σωτήρης Μπαλάφας ο οποίος μπορεί από Δευτέρα να ανήκει σε άλλη ομάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Κάτσε, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» αναμένεται να διαμορφώσει το σχήμα σε 4-2-3-1. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σνάουτσνερ τοποθετήθηκε στα δεξιά και ο Λίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών ήταν οι Τσιρίλο και Σαβίνι που παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Κοντρέρας.

Στη μεσαία γραμμή, ο Τσουκαλάς θα ξεκινήσει δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ οι τρεις μπροστά τους ήταν οι Σαλπιγγίδης δεξιά, Φωτάκης στον άξονα και Βιεϊρίνια στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Πηγή: gazzetta.gr