Η ελληνική κυβέρνηση θα ανακοινώσει τη Δευτέρα (11/12) τις αποφάσεις της για το θέμα της βίας μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ και η UEFA, όπως αποκάλυψε μια ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου, ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων ότι μπορεί να παίξουν με άδειες εξέδρες.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν για το ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα είναι διάφορα και ένα εξ αυτών αναφέρει ότι θα κλείσουν οι εξέδρες των γηπέδων για το υπόλοιπο της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σενάριο που ενισχύεται μετά την ανάρτηση του Αλαφούζου, ο οποίος δημοσιοποίησε ένα email που έστειλε η UEFA στις Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα και Ελσίνκι.

Σε αυτό, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημερώνει τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη ότι μπορεί να παίξουν σε άδεια γήπεδα αφού είναι πιθανό αυτό να είναι ένα από τα μέτρα που θα ανακοινώσει τη Δευτέρα η κυβέρνηση.

Μια απόφαση, αν όντως ανακοινωθεί, που δεν αρέσει στον Αλαφούζο, ο οποίος συνόδευσε την ανάρτησή του γράφοντας «ντροπή…».