Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (30/11) τη Μονακό εκτός έδρας για την 11η αγωνιστική της Euroleague αλλά οι οπαδοί του περιμένουν πώς και πώς και τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ στις 5/12 για τη 12η, εξαντλώντας τα εισιτήρια όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Με 6 νίκες και 4 ήττες μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές οι Ερυθρόλευκοι μοιράζονται με Παναθηναϊκό και Μονακό την 4η θέση της βαθμολογίας, στην οποία είναι επικεφαλής η Ρεάλ με 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αφού δεν έχει γίνει ακόμη αυτό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που είχε αναβληθεί.

Οι κάτοχοι του τίτλου, με λίγα λόγια, έχουν αρχίσει φουριόζοι φέτος και μοιάζουν η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, οπότε στον Ολυμπιακό ανυπομούν να τους αντιμετωπίσουν και οι οπαδοί του το έδειξαν αυτό με το να εξαφανίσουν όλα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΣΕΦ.

«Για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την τεράστια αγάπη του για την ομάδα, εξαντλώντας τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα (05/12, 21.15) στο ΣΕΦ!», ανέφερε η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ.