Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Μάριο Μπαλοτέλι αργά το βράδυ της Πέμπτης (24/11) σε δρόμο της Μπρέσια στην Ιταλία, δίχως, όμως, να τραυματιστεί σοβαρά, αν και το αυτοκίνητό του υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ο Ιταλός επιθετικός της Άδανα Ντεμίρσπορ κινούταν σε δρόμο της ιταλικής πόλης, όταν έχασε τον έλεγχο του μαύρου Audi Q8 που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός πορείας και να συγκρουστεί σε κιγκλιδώματα και τοίχο και να καταστραφεί. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, διεξάγονται έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος, ενώ φαίνεται να μην έχει εμπλακεί άλλο όχημα στο τροχαίο.

Στο μεταξύ, στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Μάριο Μπαλοτέλι αποχώρησε από τη σκηνή κουτσαίνοντας, αλλά κατά τα λοιπά σώος και αβλαβής και δίχως κάποιον εμφανή τραυματισμό. Βέβαια, σημειώνουν πως αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, όπως του ζήτησαν οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο λίγο μετά το συμβάν.

Θέλει να επιστρέψει στην Εθνική Ιταλίας

Το ατύχημα του Μάριο Μπαλοτέλι συνέβη μερικά 24ωρα αφότου ο ίδιος υποστήριξε πως θέλει να επιστρέψει στην Εθνική Ιταλίας. Η «σκουάντρα ατζούρα» προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι καλείται να δημιουργήσει μία αξιόπιστη αποστολή, που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στην διοργάνωση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος προπονητής αφορά στην επίθεση της ομάδας, καθώς με δεδομένη την απουσία των Τσίρο Ιμόμπιλε και Αντρέα Μπελότι, λόγω έλλειψης παραγωγικότητας, ο μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός είναι ο Φεντερίκο Κιέζα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μάριο Μπαλοτέλι εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας: «Εάν είμαι υγιής, εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο επιθετικό στην Ιταλία. Θέλω να επιστρέψω και να παίξω για την εθνική ομάδα. Ελπίζω να κληθώ στην αποστολή. Γνώρισα τον Σπαλέτι και τον συνάντησα αρκετές φορές. Κάναμε μερικά αστεία κατά τη διάρκεια της φιλικής μας συνάντησης με τη Νάπολι, αλλά δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση μαζί του».