Η ημέρα ήταν ήδη ζεστή και οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίοπυ φρόντισαν να την κάνουν ακόμη πιο θερμή. Καπνογόνα, συνθήματα και μεγάλη αισιοδοξία στο Περιστέρι με την ομάδα να ξεκινά την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Την αποθέωση γνώρισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός αλλά και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης, ενώ κατά την παρουσίαση των παικτών, οι Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα και Νεμπεγλέρας δέχτηκαν θερμό χειροκροτήθηκαν.

Τα πρόσωπα της ημέρας ήταν νέα μεταγραφικά αποκτήματα Καμαρά και Σαμπού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Δώνης είπε: «Θα προσπαθήσουμε να βαδίσουμε στην πεπατημένη. Το ποδόσφαιρο όμως είναι απρόβλεπτο. Αν προκύψει κάποιο κενό που θα διαπιστώσουμε στη διάρκεια της προετοιμασίας θα το καλύψουμε. Νομίζω ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε τις δυο στόχους που έχουμε θέση: μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πάμε μακριά στο κύπελλο. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Είναι γνωστός ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θα παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας εμείς να επιβάλουμε το ρυθμό μας».

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του τόνισε: «Στόχος μας είναι να κατακτούμε κάθε Κυριακή τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να συνδυάσουμε το καλό αποτέλεσμα με το θέαμα».