Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για τον τελευταίο της αγώνα στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024 με το κλίμα να μην είναι καλό αφού ο Γκουστάβο Πογέτ ήρθε σε ρήξη με την ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος της οποίας, Στέργιος Αντωνίου, αποκάλυψε ότι υπάρχουν προπονητές που αρχίζουν να δείχνουν ενδιαφέρον για τη θέση του Ουρουγουανού προπονητή.

Το συμβόλαιο του Πογέτ με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ολοκληρώνεται τον Μάρτιο και η ανανέωσή του μοιάζει απίθανη πλέον αφού οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι καλές. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, ο Στέργιος Αντωνίου είπε πως κανείς δεν θα σταματήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό αν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και υποστήριξε πως ήδη κάποιοι άλλοι προπονητές δείχνουν ενδιαφέρον για τη θέση του.

«Όλα αυτά έχουν κάνουν με τον κ. Πογιέτ. Όχι με την ΕΠΟ. Αν ο κ. Πογιέτ έχει βάλει στόχο να αποχωρήσει κανείς δεν θα τον σταματήσει. Υπάρχουν και άλλοι προπονητές και δεν σας κρύβω ότι κάποιοι άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον ότι μπορεί ο Πογιέτ να φύγει, να δούμε μετά τον Μάρτιο τι γίνεται», είπε σχετικά ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας.