Αντιμέτωποι με έναν εφιάλτη θα μπορούσαν να βρεθούν ο Νεϊμάρ και η πρώην σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, αφού διαρρήκτες μπήκαν οπλισμένοι στο σπίτι της νεαρής γυναίκας και αναζητούσαν τη νεογέννητη κόρη τους, με την αστυνομία να έχει ήδη προχωρήσει σε μία σύλληψη.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η Μπρούνα Μπιανκάρντι έλειπε εκείνη τη στιγμή από τη σπίτι της και είχε μαζί της και την ενός μηνός κόρη της, πατέρας της οποίας είναι ο Νεϊμάρ, ήταν όμως εκεί οι γονείς της.

Αποτέλεσμα; Οι διαρρήκτες τούς έδεσαν προκειμένου να ψάξουν με την άνεσή τους το σπίτι, έχοντας ως στόχο τη νεογέννητη κόρη του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος φυσικά ενημερώθηκε από την αστυνομία για όλα όσα έγιναν.

Ήδη, μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου, ο οποιος μένει στο συγκρότημα κατοικιών που διαμένει η Μπιανκάρντι και φέρεται να είναι αυτός που βοήθησε τους διαρρήκτες να μπουν στο κτίριο.

«Η Αστυνομία της Κότια διερευνά ληστεία σπιτιού που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (07/11). Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ένοπλοι μπήκαν στην κατοικία και έδεσαν τα θύματα ηλικίας 50 και 52 ετών.

Οι ύποπτοι έκλεψαν τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα. Επί της πράξης συνελήφθη ένας 20χρονος. Ήδη εντοπίστηκε ο δεύτερος δράστης και συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του τρίτου, καθώς και της σύλληψής τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.