Η Λάτσιο επισκέπτεται το «Ντε Κάιπ», έδρα της Φέγενορντ, απόψε (25/10, 19:45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Champions League και ο προπονητής της Μαουρίτσιο Σάρι τόνισε πως προτιμά να τον προσβάλλουν οι οπαδοί των γηπεδούχων από το να του πετάξουν ούρα όπως έκαναν την περασμένη σεζόν.

Στις 3 Νοεμβρίου του 2022 η Φέγενορντ υποδέχθηκε την Λάτσιο για τους ομίλους του Europa League και μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 ο Ιταλός τεχνικός παραπονέθηκε πως οπαδοί των γηπεδούχων γέμισαν ποτήρια και σακούλες με ούρα και τα πέταξαν σ’ εκείνον κι άλλα μέλη του ιταλικού συλλόγου που βρίσκονταν στον πάγκο. Μάλιστα, οι φωτογραφίες από τις σακούλες και τα κύπελλα έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Οι λατσιάλι δεν θα έχουν τους οπαδούς τους στο πλευρό τους καθώς οι ολλανδικές αρχές τους απαγόρευσαν να ταξιδέψουν όπως και οι ιταλικές με τους αντίστοιχους της Φέγενορντ υπό το φόβο εκτεταμένων επεισοδίων. Να σημειώσουμε πως πριν από χρόνια οπαδοί της Φέγενορντ κατέστρεψαν ιστορικά μνημεία σε επίσκεψή τους στη Ρώμη πριν από αγώνα με τη Ρόμα.

Ο Σάρι ρωτήθηκε για το κλίμα εναντίον του με τους οπαδούς της Φέγενορντ να τα έχουν βάλει μαζί του, τραγουδώντας συνθήματα και σηκώνοντας πανό. «Προτιμώ να με βρίζουν και να με προσβάλλουν από το να πετάξουν και πάλι ούρα όπως έκαναν πέρυσι», είπε χαρακτηριστικά

Η απάντηση του προπονητή της Φέγενορντ

Κάτι στο οποίο απάντησε ο προπονητής Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ. «Ξέρω πως νιώθει ο Μαουρίτσιο Σάρι για το κοινό μας στο “Ντε Κάιπ”. Κι αν η άποψή του βασίζεται στο τι συνέβη στο τελευταίο ματς που ήρθε εδώ, τότε το καταλαβαίνω. Γιατί οι οπαδοί μας πέταξαν πράγματα Μακάρι οι οπαδοί μας να μην τους πετάξουν τίποτα, ιδίως ποτήρια με μπίρα», δήλωσε.