Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα, Παρασκευή (6/10) συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο στον «ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη. Η ταφή του πραγματοποιηθεί στη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη και η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο «Αλεξάνδρειο».

Ο μέγαλος κόουτς που πέθανε σε ηλικία 78 ετών, θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία το απόγευμα στις 17:00.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα βρεθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο όπου έγραψε χρυσές σελίδες ιστορίας με τον Άρη, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής της μεγάλης ομάδας τη δεκαετία του ’80.

Η σορός του θα μεταφερθεί στο «Αλεξάνδρειο» στις 15:30.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ «Άρης» – «Δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το ”σπίτι” του»

Γιάννης Ιωαννίδης

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του Άρη. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το ”σπίτι” του» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο «σπίτι» του!».