Σκοράροντας δύο φορές στα πρώτα 22 λεπτά με Μιριτέλο και Γκρόσντανιτς, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο νικώντας με 2-1 τον Βόλο που παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, βελτιώνοντας παράλληλα τη δική του θέση στην κατάταξη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δεν χρειάστηκαν παρά μόνο 7 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ, με τον Μιριτέλο να πιάνει το σουτ μετά την απομάκρυνση του Ασλανίδη και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 0-1, επομένως, έγινε από νωρίς και νωρίς έγινε και το 0-2.

Στο 22′ ο Μπαρτόλο εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκρόζντανιτς με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο και έβαλε βάσεις νίκης για την ομάδα του. Οι Αρκάδες, άλλωστε, ήταν εμφανώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δεν ένιωσαν την παραμικρή απειλή από τους γηπεδούχους.

Ο Κώστας Μπράτσος έκανε τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα για τους Θεσσαλούς και αυτό τα λέει όλα για το πώς έπαιζαν, με τα πράγματα να βελτιώνονται στην επανάληψη, αφού ήρθε και η μείωση του σκορ. Στο 54′ ο Παπαδόπουλος συγκρούστηκε με τον Σιέλη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Τρουϊγέ να εκτελεί στο 60′ και να κάνει το 1-2.

Έχοντας, πλέον, την ψυχολογία με το μέρος του ο Βόλος πήγε για την ισοφάριση στο 64′ αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την κεφαλιά του Γκαρσία ενώ στο 80′ ο Εγκίν από καλή θέση πλάσαρε ψηλά άουτ και η ευκαιρία χάθηκε… Έτσι, το 1-2 έμεινε ως το τέλος, με τον Αστέρα να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη και τον Βόλο να παραμένει με μόλις 2 βαθμούς μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης (57′ Τάχατος), Ασλανίδης (46′ Γκλάβτσιτς), Λούνα, Τσοκάνης, Τρουϊγέ, Μπερτόγλιο (46′ Κόμπα), Ντέλετιτς (46′ Μαχαίρας), Κουεντίν, Γκαρσία.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς (85′ Ζουγλής), Μουνάφο (96′ Ντιαρά), Κρέσπι, Μπαρτόλο (85′ Σουρλής), Σίτο (67′ Καλτσάς), Μιριτέλο (67′ Μάντζης).