Η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Λάτσιο στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Serie A και με πρωταγωνιστές τους Βλάχοβιτς και Κιέζα επικράτησε με 3-1, πήγε στους 10 βαθμούς μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές και περιμένει το Ίντερ – Μίλαν για να δει αν θα είναι στην κορυφή ή όχι.

Το παιχνίδι στο Allianz Stadium ήταν το ένα από τα δύο μεγάλα της ημέρας στην Ιταλία και άρχισε με ωραίο γκολ του Βλάχοβιτς, με πλασέ στην κίνηση με το δεξί μετά την πάσα του Λοκατέλι, για το γρήγορο 1-0 των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε το προβάδισμα, είχε τον έλεγχο και από το 26′ είχε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα, αφού ο Κιέζα ολοκλήρωσε τη φάση σουτάροντας με το αριστερό εντός περιοχής για το 2-0.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, με τη Γιούβε να έχει ευκαιρία με τον Ραμπιό στο ξεκίνημα του δεύτερου και τη Λάτσιο να αντιδράει στη συνέχεια και να καταφέρνει να μειώσει σε 2-1 στο 64′ με πολύ ωραίο πλασέ του Λουίς Αλμπέρτο εκτός περιοχής.

Παρ’ όλα αυτά, η Κυρία δεν πτοήθηκε και άμεσα, στο 67′, έβαλε και τρίτο γκολ, ξανά με τον Βλάχοβιτς που εκτέλεσε με το δεξί εκτός περιοχής, κλειδώνοντας τη νίκη (3-1).