Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο σύστημα e-justice

Το κόστος του έργου άγγιξε τα 8,4 εκατομμύρια ευρώ


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
23:21
22/01/2019
Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο σύστημα e-justice
3
loading

Την παρουσίαση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης (e-justice), το κόστος του οποίου άγγιξε τα 8,4 εκατομμύρια ευρώ, παρακολούθησε στο υπουργείο Δικαιοσύνης  ο Υπουργός Μιχάλης Καλογήρου.

 Το έργο αφορά 41 δικαστικούς φορείς Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης και Χαλκίδος και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα της ελληνικής δημόσιας διοίκησης που παρέχει υψηλές δυνατότητες με στόχο την επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης, τη μείωση των εκκρεμών υποθέσεων, την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες και τους δικηγόρους καθώς και τη μείωση του λειτουργικού κόστους του δικαστικού συστήματος και του φόρτου των δικαστικών υπαλλήλων.

Πρόθεση του Υπουργείου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι να παρασχεθεί κάθε δυνατή στήριξη, προκειμένου να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που παρέχονται από το Σύστημα, μέσω της ανάπτυξης ενός διοικητικού σχήματος που θα επισπεύδει τις απαραίτητες ενοποιήσεις διαδικασιών, θα διαγιγνώσκει τις προσήκουσες νομοθετικές αλλαγές και θα υποστηρίζει κάθε ανάγκη διαλειτουργικότητας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Παρακαλώ επιλέξτε :

  1. Ισόβια κάθειρξη = 5 χρόνια και αν
  2. Ισόβια (σκέτο) = 3 το πολύ δλδ..
  3. Βραχιόλι και home sweet home
  4. Ελεύθερος
  E-Justice powered by Paraskevopoulos

 2. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

  Το συστη,α αυτο, ηταν επαναλαμβανόμενη Απαίτηση των δανειστων εδω και χόρνια ..... που κανεις δικος μας φωστηρας δεν μπορούσε να πράξει πιο πριν. Τρόικα που μας χρειάζεται. ...

  1. avatar chnoudi

   Ναι, ναι και μονο ο φωστήρας ο Τσιπρας καταφερε να το κανει.. Τι πινεις;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει