«Δεν θέλω να μιλήσω. Επειδή και εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω τι έχει γίνει και γιατί το έχω κάνει… Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί η σύζυγος μου δεν θα το αντέξει. Δεν θέλω να μιλήσω  Θα λιποθυμήσω και εγώ…»

Είναι η στιγμή που πατέρας της 4χρονης Άννυ Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββας καλείται να αφηγηθεί κατά τη διάρκεια της απολογία του ,ενώπιον του δικαστηρίου , τις μοιραίες ώρες που διαδραματίστηκαν στο σπίτι – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.

«Δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου δεν είχα λόγο να το κάνω» είχε πει λίγα λεπτά νωρίτερα χωρίς ωστόσο να αρνηθεί ότι την τεμάχισε

Πρόεδρος: Τι πιστεύετε ποια ήταν η αιτία του θανάτου;

Κατηγορούμενος: Δεν μπορώ να πω δεν ξέρω και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Πρόεδρος: Γιατί δεν φωνάξατε κάποιο γιατρό;

Κατηγορούμενος: Επειδή είχα πάθει σοκ .

Η μητέρα της Άννυ , η οποία επίσης κάθεται στο εδώλιο , αντέδρασε στα λόγια του πρώην συντρόφου της φωνάζοντας: «Γιατί; Το σκότωσες το παιδί;»

Την ίδια ορά ο συγκατηγορούμενος φίλος του Νικολάι τον κάλεσε να μιλήσει και ο συνήγορος υπεράσπισης του Σαββα ζητεί τη διακοπή της δίκης λέγοντας πως η οδηγία του προς τον εντολέα του είναι να μιλήσει.

Τελικά ο κατηγορούμενος αποφάσισε να μιλήσει με την προϋπόθεση να μην είναι παρούσα η σύντροφος του. Η μητέρα της Άννυ αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα και ο κατηγορούμενος ξεκίνησε και πάλι την απολογία του.