Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν σε αποθήκη στο χωριό Ευαγγελισμός στη Λάρισα, με τις Αρχές να περιμένουν τις απαντήσεις από τις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει ανθρωπολόγος στην Αθήνα.

Σε μία παλιά μονοκατοικία που πλέον νοικιάζεται για αποθήκη βρέθηκαν ένα κρανίο και πλήθος ανθρώπινων οστών στο χωριό Ευαγγελισμός της Λάρισας, κινητοποιώντας τις Αρχές.

Τα οστά εντοπίστηκαν σε παλιά μονοκατοικία και βρέθηκαν από τον 42χρονο ενοικιαστή, όταν έπεσε τοίχος λόγω παλαιότητας. Σύμφωνα με το onlarissa.gr τα οστά εκτιμάται πως αφορούν άνθρωπο που έζησε πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν και για το λόγο αυτό δε θα εξεταστούν από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, αλλά θα μεταφερθούν σε δικαστικό ανθρωπολόγο στην Αθήνα.

Επίσης, αναφορικά με το μεταλλικό αντικείμενο που βρέθηκε μαζί με τα οστά, οι Αρχές θεωρούν πως ήταν μέρος του ανθρώπινου σώματος, πιθανότατα από παλαιότερη εγχείρηση.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε πως «τα οστά στάλθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία και μάλλον θα φύγουν στην Αθήνα στο ανθρωπολογικό για να δουν την ηλικία και το έτος που έχει συμβεί το γεγονός».