Εργαστήριο ναρκωτικών εντοπίστηκε σε σπίτι του Βύρωνα και συνολικά έχει γίνει μια σύλληψη, ενώ η Αστυνομία καταζητεί δύο ακόμη άτομα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, από τα χέρια των αρχών διαφεύγουν ένα μοντέλο από την Βραζιλία και ένας DJ.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το εργαστήριο σε ένα διαμέρισμα στο Βύρωνα και συνέλαβαν μία γυναίκα, η οποία πήγε σε εταιρία ταχυμεταφορών, ώστε να στείλει στο εξωτερικό συσκευασίες με αυτή την ουσία, που έγραφε ότι ήταν «ελιξίριο ομορφιάς»

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα 28χρονο μοντέλο από την Βραζιλία, το οποίο καταζητείται και τα καλοκαίρια σύχναζε στη Μύκονο, αλλά και ένας DJ που εργαζόταν στο νησί των ανέμων.

Στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κιλά DMT και άλλες ουσίες, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα από το Χημείο, ώστε να μάθουν τι ακριβώς είναι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι η πρώτη φορά που τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκουν τέτοια ουσία στη χώρα. Η DMT είναι μια ουσία που προκαλεί μεταξύ άλλων παραισθήσεις και παρασκευάζεται στον Αμαζόνιο, στη Λατινική Αμερική.