Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν την σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης άλλου.

«Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του» ανέφερε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιώτοπουλου, κ. Δακούρας και πρόσθεσε πως: «έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

«Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος»

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος περιορίστηκε να πει στον ανακριτή ότι πράγματα «ανέβασε» τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς συνεχίζουν να υπάρχουν δημοσιευμένα.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιώτοπουλος στον ανακριτή.

Ο παρουσιαστής ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.