Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 23χρονο που φέρεται να βίασε το 19χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο. Επίσης, περισσότερα πράγματα γίνονται γνωστά για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη και το προφίλ του 21χρονου Ροδίτη.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον 23χρονο Ρομά, ο οποίος φέρεται να σύχναζε έξω από σχολεία, προκειμένου να βρει θύματα, αναφέρεται ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τον νεαρό άνδρα να συχνάζει έξω από το σχολείο όπου σπούδαζε -μεταξύ άλλων- και η 19χρονη.

Εκεί, είτε τραγουδούσε ο ίδιος, είτε έβαζε τη μουσική στα διαπασών και μάλιστα δεν μπορούσαν να κάνουν μάθημα τα παιδιά. Μάλιστα, όπως τονίστηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, «οι μαρτυρίες είναι αρκετές που λένε πως σύχναζε σε πολλά σχολεία και… καμάκωνε κορίτσια».

Αναφορικά με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, σημειώθηκε ότι ο Έλληνας κατηγορούμενος «είχε τηλέφωνα κάποιων κοριτσιών και επικοινωνούσε μαζί τους, με σκοπό να τις συναντήσει και μάλιστα κάποια από αυτά που διέρρευσαν, κάνουν λόγο για προσπάθεια να κλείσει ραντεβού, ενδεχομένως και στο σπίτι της Λίνδου».

«Περιμένουμε να δούμε εάν αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», είπε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Ρόδο, ενώ είπε επίσης ότι «οι κοπέλες λένε πως τις πίεζε να συναντηθούν μαζί του, εκείνες αρνιόντουσαν, όμως εκείνος επέμενε με το “εγώ όμως θέλω”».

Τέλος, υπάρχει και μαρτυρία ενός φίλου του 21χρονου, που τον περιγράφει ως έναν βίαιο άνθρωπο. Μάλιστα, αναφέρει ως παράδειγμα και ένα περιστατικό, όπου σε τροχονομιακό έλεγχο έπιασε τη μηχανή του και την έριξε πάνω στο περιπολικό.

Δείτε το βίντεο: