Ποινική δίωξη για 4 κακουργηματα και 7 πλημελληματα ασκήθηκε από τους εισαγγελείς σε βάρος των 104 συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη από χούλιγικανς της Κροατικής Ντιναμό Ζάγκρεμπ τα ξημερώματα της Τρίτης (08/08).

Πλήθος φωτογράφων και δημοσιογράφων βρέθηκαν έξω από το γραφείο του εισαγγελέα προκειμένου να καλύψουν δημοσιογραφικά τη μεταγωγή των 104 κατηγορούμενων Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ανάμεσα στα φωτογραφικά πρακτορεία που κάλυψαν τη μεταγωγή των κατηγορούμενων ήταν και το Intime το οποίο και απαθανάτισε την προκλητική στάση τους.

Αν και οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ήταν με το κεφάλι σκυμμένο και προσπαθούσαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους, ανάμεσά τους και ένας που ναι μεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του αλλά η στάση του προς τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους ήταν προκλητική.

Με το χέρι που κρατούσε την μπλούζα πάνω στο πρόσωπό του, με το ίδιο χέρι «απάντησε» στους φωτογράφους που ήταν στο σημείο. Με ποιο τρόπο;

Με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του αντέδρασε ο κατηγορούμενος χούλιγκαν στα φλας που άστραφταν.

Δείτε φωτογραφίες από τη μεταγωγή τους: